Red Purple Black

U studenom Zimski show na Zagrebačkom velesajmu

IspisE-mail

OUTDOOR JE IN!
Od  15. do 18. studenog na Zagrebačkom velesajmu po drugi puta će se održati međunarodni sajam skijanja, zimskih sportova, outdoor aktivnosti i prateće industrije, pod nazivom ZIMSKI SHOW, na kojemu će organizatori pripremiti atraktivni program izlaganja, natjecanja, modnih revija, nagradnih igara, uz predstavljanje novih sportskih tehnika i tehnologija te  upoznavanje ski i snowboard škola.

Osim glavne teme, skijanja, na Zimskom showu naći će se proizvodi i usluge namijenjeni zimskim sportovima, ponuda putničkih aranžmana i zimskih destinacija, outdoor aktivnosti, fitness, teretane, wellness i spa, dodaci prehrani za sportaše i rekreativce te sportska literatura.

Ove godine posebno se priprema IGLOO- edukativni panel u organizaciji PR-event sport-a i portala Skijanje.hr,  koji okuplja vodeće sportaše i stručnjake, gdje će se pružiti sve važne informacije o pripremama za sezonu, održavanju opreme, putnom osiguranju i ostalim interesantnim temama.
Tijekom četiri dana druženja posjetitelji će se moći družiti na After ski party, uz organizirane koncerte, a za svakodnevni glazbeni doživljaj biti će zadužen  DJ mini booth.Za najmlađe goste, u Chill Out zoni u organizaciji Surfmanie  bit će postavljena mini showboard rampa, a moći će se okušati i u snowArt programu crtanja snowboard motiva kao i bezbroj igrica uz prisutstvo animatora i učitelja.
U najavi sajma organizira se Grafiti Jam – facebook natječaj grafitera uz vrijedan fond nagrada.
U okviru sajma bit će organiziran i natječaj za "TOP skijašku destinaciju" u kojoj će moći sudjelovati vodeća skijaška odredišta Hrvatske i drugih zemalja.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane poklonike snježnih i ostalih outdoor aktivnosti da ove godine posjete ZimSki,  mjesto sportskih novosti, raznolikosti, edukacije, druženja  i ultimativne zabave!

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji