Red Purple Black

Na Kupresu još 5 topova i restoran Tikvice

IspisE-mail

POPUNJAVA SE SKIJAŠKA I UGOSTITELJSKA PONUDA
U susret ovogodišnjoj zimskoj skijaškoj sezoni dobre vijesti stižu nam sa skijališta Čajuša na Kupresu, kako one vezane uz ugostiteljsku ponudu tako i vijesti o dodatnim topovima za proizvodnju umjetnog snijega.

Za brojne goste koji pohode ovo skijalište, kako je i najavio Tomislav Bagarić, proširen je restoran u hotelu Adriaski za približno stotinjak metara četvornih, a na svoje će doći i skijaši na stazi jer je dovršen restoran „Motel Tikvice“ na vrhu skijališta.

U objektu na Tikvicama, u 230 metara četvornih restorana, skijaši će imati mogućnost konzumiranja pića i toplih napitaka, gotovih jela, te jela s roštilja, a za užitak na suncem okupanom skijalištu poslužit će i više od 150 metara četvornih proširene terase.


Objekt na Tikvicama je priveden svrsi

Novi topovi

Ono što je skijašima ipak najvažnije je kvaliteta staza po kojima skijaju, a ove će godine na kupreškoj Čajuši biti zasnježeno još nekoliko stotina metara staze, dio ispod dvosjeda koji je probijen prije dvije godine, zahvaljujući pet novih topova za umjetno zasnježavanje.

Sa Kupresa su nas informirali da su formirali ovogodišnje cijene usluga i ski passa te će ih uskoro i službeno objaviti.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji