Red Purple Black

Vlašički trosjed i dalje u skladištu

IspisE-mail

JEDINA NOVOST – NOVA STAZA ZA NORDIJSKO SKIJANJE
Skijalište na Vlašiću niti ove godine neće svojim posjetiteljima donijeti neke značajnije novine u odnosu na godine prije jer između planova tvrtke Ozon d.o.o i ostvarenja istih, stoji još nekoliko realizacijskih koraka, a neslužbeno smo doznali da su oni uglavnom vezani uz bankovna poslovanja.

Tako će trosjed kupljen prije nekoliko godina i dalje biti uskladišten, no dobra je vijest da je unatoč manjoj devastaciji, po mišljenju stručnjaka koji su ga pregledali, trosjed ispravan i spreman za funkciju. Kada riješi sve pripremne radnje, tvrtka Ozon imati će ispravan trosjed koji će svoje mjesto naći na vlašićkom skijalištu, a pretpostavka je da će to biti slijedeće sezone.

Ali svi oni koji već godinama u zimskim danima stižu na Vlašić, ove će godine, kako smo doznali, skijati po uređenim i čistim stazama, na čemu se posebno radilo ovog ljeta, a u slučaju nedovoljnih količina snijega nekoliko će topova i sistem umjetnog zasnježavanja biti u funkciji.


Nova staza za nordijsko skijanje

Dobra vijest je i da je hotel Pahuljica ponovo započeo s radom pa prema najavama neće nedostajati ni vrhunske zabave koju je ovaj hotel prošle zime često organizirao na otvorenom, okupljajući ljude svih generacija koje privlači zabava na snijegu.

Isto tako pripremaju se i ekipe koje organiziraju različite snježne aktivnosti i izvan skijaških staza, a posebna novost je i staza za nordijsko skijanje, duga oko 8 km koja se nalazi između Kukotnice i Harambašine vode i koja će svim poklonicama ovakvog skijanja donijeti pravo zadovoljstvo u zimskim uvjetima.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji