Red Purple Black

Kostelić: Jako se veselim prvoj ovosezonskoj utrci slaloma u Leviju

IspisE-mail

Jako se veselim prvoj ovosezonskoj utrci slaloma u Leviju, a potom i sjeverno-američkoj turneji, kazao je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić na predstavljanju nove sezone.

Hrvatski skijaški reprezentativci nastavljaju s natjecanjima u sezoni 2012/2013, a nakon prve utrke veleslaloma u Soeldenu, na kojoj je Kostelić osvojio 14.mjesto, Kostelić, Sofija Novoselic i Dalibor Šamšal odlaze u finski Levi, gdje su ovaj vikend na rasporedu prve slalomske utrke. Nakon Levija slijedi odlazak na sjeverno-americku turneju u Kanadu i SAD.

"U Leviju ćenmo saznati kako stojim sa slalomom, a u Americi ću se posvetiti i brzim disciplinama. Bitno je da se osjećam dobro, zasad nemam zdravstvenih problema i želja je da tako i ostane", kazao je Kostelić, koji će nakon Finske otići na trening brzih disciplina u Austriju. Natko Zrnčić Dim ovih dana trenira na umjetnom snijegu u austrijskom Schladmingu, a prije nego što će se Ivici pridružiti u Lake Louiseu provest će tjedan dana na FIS utrkama i treningu brzih disciplina u američkom Cooper Mountainu.

Najavljujući novu sezonu predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić istaknuo je zadovoljstvo odradenim pripremama, te motivacijom skijaša.
"Ivica je imao dobar start, u sezonu ulazi potpuno motiviran, bez novih ozljeda i uz pojačanu trenersku ekipu Kristianom Ghedinom, te Othmarom Blesikom – serviserom za brze discipline. Savez mu je osigurao veliku logističku potporu i vjerujem da će nastaviti s uspjesima", kazao je Glavić.
Hrvatski skijaški savez u suradnji s turističkom agencijom Kompas pokreće CroSki fan club u sklopu kojeg će biti organizirani odlasci na najvažnije utrke FIS Svjetskog kupa, potvrdio je Glavić.

Izvor: ABCportal.info

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji