Red Purple Black

Ski karte uglavnom kao i lani

IspisE-mail

SKIJALIŠTA U OKRUŽJU
Cijene ski karata u okružju, prema svemu sudeći, ove će godine ostati na razini prošlogodišnjih. Većina skijališta i ski centara za ovu je godinu utvrdila cijene ski karata, no postoji i dio onih koji, unatoč što je sezona na vratima, još ih nisu javno prezentirali.

Na kupreškoj Čajuši tijekom ove zime cijena dnevne ski karte iznosit će 30 KM, za šest uzastopnih dana skijanja trebat će izdvojiti 132 KM, a sezonska karta iznosi 420 KM.

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini dnevni ski pass koštat će 33 KM, za šest dana 160 KM, dok je cijena sezonske karte 660 KM. No svi oni koje zanima cjelozimsko skijanje na Jahorinu, sezonsku kartu mogu kupiti u akcijskoj prodaji koja je u tijeku, i to za 350 KM.

Iste cijene kao na Jahorini primjenjivat će se i na Bjelašnici, gdje je također u tijeku akcijska prodaja sezonske ski karte.

Na Vlašiću će se skijaši moći skijati za 27 KM po danu ili za 420 KM za cijelu sezonu. Onaj tko se odluči skijati tijekom cijelog jednog tjedna to će moći uraditi za 162 KM.

Na Blidinju se ove godine najavio rad, a prema istim najavama, koje ipak nisu službeno potvrđene, dnevna ski karta koštati će 25 KM.

Hrvatska skijališta još uvijek nisu objavila nove cijene ski karata, no pretpostavlja se kako ni na njima neće biti većih odstupanja u odnosu na prošlu godinu.

Svi oni koji ponekad tijekom zime, „skoče“ do Slovenije, skijati će u Kranjskoj gori za 30 eura po danu ili za 155 eura za šest dana, na Rogli će to moći učiniti za 29 eura, odnosno 134 eura, dok će na Pohorju karta koštati 29.5 eura za jedan, odnosno 158 eura za šest dana.

Nove cijene još se ne znaju ni za područje Crne Gore, dok će na najvećem srpskom skijalištu dnevna karta koštati oko 27 eura, a šestodnevna 95 eura.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji