Red Purple Black

U susret zimi ovog vikenda na Jahorini

IspisE-mail

16. TURISTIČKA BURZA
U organizaciji turističke organizacije grada Istočno Sarajevo, Olimpijskog centra „Jahorina“ i udruženja hotelijera “Jahorina”, ovog će se vikenda, od 30. studenog do 2. prosinca, u hotelu „Bistrica“ na Jahorini održati 16. turistička burza „U susret zimi“ te će biti upriličeno službeno otvaranje zimske turističke sezone.

Kao i u godinama ranije tako će se na jednom mjestu naći predstavnici turoperatora, turističkih agencija, hotelijeri, proizvođači i distributeri hrane i pića, opreme za ugostiteljstvo i turistički radnici te mediji, čiji će predstavnici imati priliku za razmjenu iskustava i sklapanje poslovnih suradnji i aranžmana za ovogodišnju zimsku turističku sezonu.

U programu manifestacije koja započinje u petak u poslijepodnevnim satima nalazi se niz zanimljivosti. U subotu ujutro postavit će se štandovi i izložba ekološke sekcije osnovne škole iz Pala, a svečano otvaranje, uz prigodan program, održat će se istog dana u 11 sati, pri čemu će se dodjeliti priznanja „Srebrna pahuljica“ te održati konferencija za medije. Nakon toga slijedi razgledavanje i obilazak prostora burze, upoznavanje s ponudom hotelijera i proizvođača hrane, pića i ugostiteljske opreme te razni poslovni susreti.

U subotu je sredinom dana planirana i izložba fotografija prijavljenih na natječaj za najbolju fotografiju Jahorine i proglašenje pobjednika foto natječaja.

Tijekom dana održat će se i nekoliko prezentacija, od prezentacije novih promotivnih materijala Turističke organizacije Istočno Sarajevo i nove web stranice Olimpijskog centra „Jahorina „ do prezentacije Jahorina organic farm.

U sklopu manifestacije predviđena su i brojna neformalna druženja te u nedjelju obilazak objekata na planini i panoramsko razgledanje.

Svi koji se odluče ovaj vikend boraviti na Jahorini tako će imati priliku upoznati se s nizom novosti, a sve uz ugodno druženje onih koji se brinu za što ugodniji boravak na snijegu gostiju.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji