Red Purple Black

Na Čajuši se skija!

IspisE-mail

40 CM SNIJEGA
Iako smo u subotu ujutro objavili da je upitan rad skijališta na Čajuši zbog juga i kiše, a i nadležni na tom skijalištu nisu u potpunosti bili sigurni kakav ih vikend očekuje, u subotu i nedjelju na Čajuši se skijalo, javio nam je Tomislav Bagarić.

Jugo i kiša otopili su 10 cm zadnjeg sloja snijega, ali je ostalo 40 cm hladne podloge, koju čini prvi prirodan snijeg i snijeg iz topova za umjetno zasnježavanje, pa su svi oni koji su ipak odlučili otići na Kupres, imali priliku isprobati skije za naredne skijaške dane.

Za razliku od subote i nedjelje, kada su temperature bile i iznad nule, u ponedjeljak se u prvom dijelu dana na Kupresu očekuje za nekoliko stupnjeva hladniji zrak, dok bi predvečer ponovno mogla pasti kratkotrajna kiša. U utorak će se vrijeme u potpunosti stabilizirati sa sjeveroistočnim vjetrom, temperaturama ispod nule te nešto snježnih padalina.

Iz tog razloga nadležni na skijalištu najavili su  nastavak rada skijališta i u narednim danima, pa svi oni, koji mogu iskoristitit poneki slobodni dan, mogu se uputiti put Čajuše s opremom za skijanje.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji