Red Purple Black

Besplatno skijanje u petak na Stožeru

IspisE-mail

OTVARANJE SKI SEZONE
Tridesetak centimetara snijega na početnoj stanici žičare te više od pola metra snježnog pokrivača na vrhu Vrana, stvorili su dobre uvjete za otvaranje skijaške sezone na skijalištu Stožer na Kupresu.
Iako je otvaranje sezone bilo planirano prošlog tjedna, kiša i jugo pokvarili su planove, no prognostičke karte kazuju kako će naredni dani biti povoljni za skijanje i na ovom skijalištu.

Kako su nas informirali s ovog malog, ali atraktivnog skijališta, svečano otvaranje ovogodišnje sezone upriličit će se u petak 21. prosinca s početkom u 11 sati.

Za sve koji se odluče doći na Stožer ovog dana, skijanje će biti besplatno do kraja radnog vremena žičare, a u restoranu Kupreška kuća biti će organizirana cjelodnevna i večernja zabava.

Inače, za one koji se još nisu upoznali sa Stožerom, ovo se skijalište nalazi na nadmorskoj visini od 1300 do 1750 metara nadmorske visine, ima oko 4 km staza različite konfiguracije te dvije manje vučnice i jedan dvosjed. U sklopu skijališta nalazi se i ugostiteljski objekt Kupreška kuća u kojoj se nudi odlična gastronomska ponuda, s naglaskom na tradicijska jela kupreškog kraja.

Ono što je specifično za ovo skijalište je i što su tu svoj snježni raj pronašli i brojni boarderi, te ugodan ambijent i česte zabave uz koje se skijaši opuštaju nakon skijaškog dana.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji