Red Purple Black

Napokon vikend za pravo skijanje

IspisE-mail

SKORO SVI U POGONU
Vremenske prilike koje će od petka do nedjelje navečer vladati na skijalištima u BIH i Hrvatskoj omogućit će mnogima da tijekom vikenda okupiraju skijališta te uživaju u adrenalinskom doživljaju „vožnje“ po snježnim padinama.

Prema zadnjim informacijama na Čajuši sve funkcionira pa se ovog vikenda očekuje veliki broj gostiju, a slično stanje je i na Stožeru, gdje kao i na susjednom skijalištu ima dovoljno snijega na stazama i temperature će biti ispod nule.

Ozbiljno se za vikend pripremaju i na Vlašiću, gdje će mnogi ostati i poneku dan duže jer su početkom idućeg tjedna u Hrvatskoj Božićni blagdani.

Blidinje je također spremno pa svi koji su se uželjeli blidinjski staza mogu se odlučiti za odlazak na Risovac.

Jahorinaće, prema najavama raditi s većinom kapaciteta, a snijega ima i više nego dovoljno. Skijanje je zagarantirano i na Bjelašnicii Igmanu.

S radom će započeti i Busovačke stajete Pridolci, dok je Brusnica najavila početak rada u nedjelju.  Samo se još nema točnih podataka o radu skijališta na Rostovugdje su pripreme u tijeku.

Na Bjelolasici imaju problem s vremenskim prilikama pa još nisu uspjeli osposobiti stazu Tintilinić. Problema nema na Sljemenugdje senu subotu za rekreativce otvara Crveni spust. Na Platku snijega ima tek 20-ak centimetar pa će od subote raditi samo pokretna traka na dnu Radeševa.

I skijališta u Sloveniji te u Srbiji, ovog vikenda radit će skoro punim kapacitetima.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji