Red Purple Black

Blidinje - Idealno mjesto za doček Nove godine

IspisE-mail

Da na Blidinju pušu neki novi vjetrovi, uvjerili smo se posljednjim događanjima. Ono što naš park proživljava u zadnjih pola godine možemo nazvati renesansom(tal. rinascimento – preporod,obnova). Nakon što su postavljene klupe za odmor i nadstrešnice, nakon što je izvršen remont četverosjeda i ostalih vučnica, te obnovljen restoran, red je došao da se okrenemo novogodišnjim praznicima. Iako je i proteklih godina u našem parku bilo organiziranih dočeka, ono što nam ove godine nudi park premašuje sva očekivanja. Zabave se organiziraju na sve strane, a mi ćemo izdvojiti tri organizirana dočeka koja svojom ponudom najviše privlače pažnju.

Prva od njih je doček u Hajdučkim Vrletima. Mogli bismo reći za Vrleti ništa čudno, ipak su oni na ovim prostorima više od desetljeća i tradicionalno organiziraju doček Nove godine. Ove godine program je još bogatiji nego prethodnih godina, tako da im program počinje već 29.12. kada nastupaju Mokarski tamburaši. Na sam doček Nove godine, nastupati će grupa Titanic, a cijena ulaznice iznosi 120 KM uz neograničenu konzumaciju jela i pića. Odmah dan poslije, priprema se repriza dočeka uz istu grupu, a pet dana poslije ponovno će nastupati Mokarski tamburaši koji svojim instrumentima i glasovima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Drugi organizirani doček priprema se u motelu Risovac. Ono što će vjerujemo obilježiti tulume u motelu Risovac su mladost i dobra zabava, a to garantira odličan program koji su pripremili organizatori. Program će službeno započeti u petak, glazbom uživo, a nastavit će se u subotu cjelodnevnim happeningom uz DJ-a što je dobra vijest za sve one koji budu željni zabave poslije skijanja. Dan prije dočeka nastupit će tamburaši što će biti dobra uvertira za doček. Na sami doček Nove godine, nastupa jedna od vokalno najboljih grupa na ovim prostorima, grupa Široki, a cijena ulaznice iznosi 120 KM-a uz neograničenu konzumaciju jela i pića. Ovaj dobar program organizatori planiraju završiti u istom ritmu kao i za doček, pa svi koji nisu bili na dočeku to mogu ponoviti dan kasnije.

Iako nisu par godina radili, ove godine stvari za J.P. Park Prirode Blidinje polako sjedaju na svoje mjesto. Nova agilna uprava pripremila je bogat zabavni program. Ukoliko bi bilo dovoljno snijega, ovaj doček mogao bi biti hit. U restoranu će biti uživo muzika, te DJ, a sve će to biti začinjeno ponoćnim vatrometom na skijalištu. Ovim potezom uprava potvrđuje svoja nastojanja da vikendima u restoranu budu pravljene tematske zabave kako bi se što više ljudi, a naročito mladih privuklo. Program će završiti dan kasnije reprizom dočeka.

Gledajući na novogodišnju ponudu na Blidinju, možemo samo zaključiti kako je nakon dugih godina “lutanja”, Blidinje ponovno postalo hit destinacija kako za mlade, tako i za starije, a svi oni koji se odluče zaputiti u naš park za Novu godinu vjerujemo kako neće zažaliti jer dobra zabava se napokon nudi na svakom koraku.

Izvor: Posusje.net

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji