Red Purple Black

Vlašićki doček na otvorenom

IspisE-mail

GLAZBA I ZABAVA
Među  organiziranim proslavama Nove godine, koje nas očekuju na planinama, svakako treba spomenuti New year – Open air party, doček na otvorenom, koji ove godine na planini Vlašić organiziraju udruge „Vlašić – Planet života“ i „Krug“.

Program, koji će se održati na centralnom platou, pored skakaonice na Babanovcu, započinje već u nedjelju 30. prosinca u 20 sati, kada će svi gosti moći uživati u ex Yu pop i rock glazbi, jelu s roštilja i kuhanom vinu.
U ponedjeljak 31. prosinca program će započeti u 18 sati, a nastupit će DJ Nazzif & guests, a ni ove večeri neće nedostajati specijaliteta s roštilja i prvenstveno dobrih vibracija.

Povoljnije do ski paketa

Ove godine sa skijališta na Vlašiću stižu i dobre vijesti za skijaše, koji preko agencije Santours u Travniku, mogu nabaviti ski pass pakete. Paketi se odnose na poludnevno ili cjelodnevno skijanje tijekom dva, tri, četiri ili pet dana i nizu, osim vikenda, čime se može uštedjeti do 8- 10% na kupovini ski karte.
Isto tako, nadležni su najavili i nove akcije u prodaji ski karata, koje će se primjenjivati od 10. veljače slijedeće godine.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji