Red Purple Black

Idealan snježni završetak godine – zabava i akcije

IspisE-mail

NA STOŽERU JEFTINIJE SKIJANJE, ROSTOVO KRENULO U RAD
Nedjelja jutro osvanula je kao idealni dan za sve skijaše, koji nisu otišli na neko od skijališta na zapadu, jer su na području BIH sva skijališta bila u pogonu i to okupana suncem i na ugodnim temperaturama, a sa nekih od njih, poput Čajuše, Stožera ili Rostova stižu i vijesti o zabavama i akcijama.

Mnogi od skijaša započeli su na nekom od BIH skijališta svoje novogodišnje praznike, ali dio njih odlučio se i na jednodnevna skijanja.
Za sve koji nisu nedjelju proveli na skijama još uvijek ostaje mogućnost da se u slijedećim prazničnim danima upute put najbližih skijališta, gdje su se nadležni potrudili da im ove dane učine što ugodnijima.

Na Stožeru su krenuli s novogodišnjom akcijskom cijenom ski karata, pa je na tom skijalištu u nedjelju, ponedjeljak, utorak i srijedu, cijena ski karte tek 10 KM.

S terena su nam javili da je situacija na Čajuši odlična, u hotelu je živo, a u obližnji Kupres u znaku je zabavnih večeri.

Na Blidinju je već sve puno gostiju i nadležni nastoje staze održati kvalitetnima.

Vlašić je također već „okupiran“ i brojni skijaši već uživaju na dobro uređenim stazama, a tako je i na Jahorini i Bjelašnici, te na manjim skijalištima poput Brusnice, Busovačkih staja, Pridolaca ili Kozare.

Za sve poklonike skijanja na Rostovu ili Raduši, stigle su vijesti da i ta dva skijaška centra rade i da snijega ima dovoljno te su staze uređene.

Vremenska prognoza i za naredne dane najavljuje povoljno vrijeme, pa svi koji se odluče posljednji dan stare ili prve dane nove godine skijati, neće pogriješiti.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji