Red Purple Black

POKLON SKIJAŠIMA: početni tečaj argentinskog tanga

IspisE-mail

Svim vjernim posjetiteljima stranica www.dalmacijaSKI.com poklanjamo jedan originalni poklon - početni tečaj argentinskog tanga, najpopularnijeg svjetskog društvenog plesa.
Tečaj će započeti u ponedjeljak 28. studenog u 18:30 sati u dvorani u prizemlju Doma mladeži u Splitu (kod HTV-a), a odvijat će se kroz 6 vježbi - ponedjeljkom i srijedom od 18:30-19:30 sati.

Dolazak u paru nije uvjet, ali je poželjan iz razloga što se ovaj ples jedino u paru može doživjeti na onaj pravi način. Prijave se vrše na 091 44 88 333 (Klub Mimica) i prilikom predstavljanja treba posebno naglasiti da se radi o poklon tečaju dalmacijaSKI.com (zbog paralelnog održavanja niza drugih tečajeva).

Voditelji tečaja su: Zvonimir Mimica (nekadašnji državni prvak internacionalnog razreda i reprezentativac RH na SP u sportskom plesu, učitelj i međunarodni sudac s hrvatskom, britanskom i svjetskom profesionalnom licencom) i Vana Bakalić (balerina repertoarne klase). Bave se izučavanjem izvornog argentinskog tanga kod najboljih argentinskih učitelja i redovito sudjeluju na međunarodnim festivalima i radionicama.

Objavljivanjem jedino na ovom mjestu ova vijest jamči sudjelovanje posjetitelja naših stranica - ljubitelja skijanja. Za ostale tango programe - više na web stranicama www.tangosplit.com.

Dobrodošli i ugodne plesne trenutke želi Vam tim dalmacijaSKI.com i Plesni klub Mimica.


KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji