Red Purple Black

Malo skijalište za bijeg od velikih gužvi

IspisE-mail

KUPRES DOBIO JOŠ JEDNO SKIJALIŠTE
Svi oni koji još uvijek nisu savladali skijašku tehniku, kao i brojne obitelji s djecom, koje žele izbjeći gužve na velikim skijalištima, od početka siječnja svoje mjesto za uživanje na snijegu mogu pronaći i na novom skijalištu Kupres ski, smještenom sjeveroistočno od grada Kupresa na brdu Veliki Križ na dijelu planine Stožer.

Ovo skijalište svima njima nudi dvije staze ukupne dužine oko 1000 metara. Prva pod nazivom Draga, u dužini od 650 metara, blagog nagiba, idealna je za sve početnike, a druga, pod nazivom Križ, strmija je i pogodna za one koji vole male, ali slatke izazove na skijama.

Na skijalištu postoji i vučnica-sidro, u dužini oko 350 metara, kapaciteta 1200 skijaša na sat.

Cijena dnevne skijaške karte za odrasle iznosi 10 KM, a za djecu do 14 godina 5 KM.

Za sve koji se žele odmoriti nakon skijanja na skijalištu Kupres ski postoji i zatvoreni objekt u kojem je moguće dobiti topli napitak i sendviče, a u budućnosti će to postati mjesto u kojem će gostima na raspolaganju biti cjelokupna ugostiteljska ponuda.

Kupres ski ima i školu skijanja za početnike, a na ovom skijalištu možete i iznajmiti potrebnu skijašku opremu po cijeni od 10 KM za jedan dan.

Radno vrijeme ovog skijališta je svakim danom, ako to vremenske i snježne prilike dozvoljavaju, od 9 do 16 sati, a gosti koji s obiteljima dođu na skijanje, mogu koristiti obiteljski popust, pri čemu će roditeljima s djecom cijena usluge skijanja biti manja do 30 posto.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji