Red Purple Black

Dalski caffe br. 26

IspisE-mail

HLADNA I SNJEŽNA ZIMA
Od zadnje inventure u dalski caffeu dogodio se cijeli niz zanimljivosti, a između slavljenja blagdana i praznika te svega ostalog, dogodilo se i ono najvažnije, na svim skijalištima uvelike se skijalo, a snijega je bilo čak i u izobilju.

No, krenimo redom. Ekskluzivna vijest poharala je portale diljem regionalnog svemrežja: Punica prodana. Nakon provjere, srećom, utvrđeno je da nije u pitanju na ovim stranicama najpoznatija punica.
U isto vrijeme neki od nas su otkrivali ljepote sjeverne Hrvatske te ustvrdili kako nije Vlašić sve što sja, ipak.

Počeli smo s vrućim vremenom, dok je još tinjala mala nadica da će krenuti izgradnja sjedežnice na Vlašiću. Kako sad daleko zvuči srpanjska temperatura od 29 stupnjeva u caffeu oko 23:30, dok s Vlašića izvješćuju kako je tamo gužva poput one uz morsku obalu. Istoj onoj gdje se u pismama mogu prepoznati osobice povezane s ovim stranicama.


A da se ne izađe iz okvira tradicionalnog u caffeu, opet se klopalo na veliko i to kod nezaobilaznog Seje.

S kasnom jeseni sve je mirisalo na hladnu zimu, najavljivalo se i ostvarilo, zasada.
Sezonu je, dok su drugi tek pripremali opremu, radili čučnjeve i gledali web kamere, kao i mnogo puta do sada otvorio skijozo i „kitanje“ na Kupresu.
Nakon njega i ostatak ekipe krenuo je u akciju pa je do novogodišnjih praznika većina osjetila čari skijaških staza, uglavnom po BIH planinama i Sljemenu, a ni penjanja nije nedostajalo.

S početkom nove godine skijaški apetiti su se povećali pa se ekipa razmilila na sve strane svijeta u potrazi za što boljom snježnom avanturom, no o tome u nekoj drugoj inventuri.

Eh da, u ovu inventuru svakako treba upisati i podatak da "Hercegovačke Alpe" za sada rade punim kapacitetima. Na zadovoljstvo mnogih.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji