Red Purple Black

Jahorina u znaku adrenalina i glazbe

IspisE-mail

ADRENALIN DJ FEST
Ovog vikenda, od 15. do 17. veljače,  u sklopu projekta Jahorina Ski&Fun, Jahorina će po drugi put biti domaćin Adrenalin DJ fest-Jahorina 2013., zabavnom druženju s značajnim imenima elektronske glazbe.

 -  Adrenalin DJ Fest ima za cilj popularizaciju Jahorine  kao turističke destinacije, kroz jačanje njenih kulturno-zabavnih sadržaja u sintezi sa razvojem sportsko rekretivnog koncepta. Kako je veljača inače mjesec kada uglavnom veliki broj mladih posjećuje Jahorinu, organizatori su se odlučili da baš tada realiziraju ovakav jedan događaj koji već ima imidž najbolje zimske smotre izvođača elektronske muzike u BiH i regiji.

Ove godine  festival će obuhvatiti dva velika dnevna DJ partya na lokaciji Poljice i dva "after party-ja"  u klubovima Peggy (naselje Šator) i Vuk (Poljice). Svoje učešće je potvrdilo osam izvođača iz raznih gradova BiH koji će naizmjenično zabavljati prisutne goste na Jahorini. Pristup svim događanjima i zabavama je besplatan – poručili su s Jahorine.

Ove godine na Adrenalin DJ Festu nastupit će Hox iz Sarajeva, Enjaj iz Luxemburga, Besnik Koshi iz Sarajeva, Filly iz Banja Luke, Slaven Locust iz Bijeljine, Lars Rikan iz Banja Luke, Alexander the Funk s Pala, Woid iz Banja Luke te prošlogodišnji pobjednik Marko Lukić iz Vlasenice.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji