Red Purple Black

Nastavlja se sezona

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesNOVI SNIJEG I NIŽE CIJENE
Kao što su meteo prognoze najavile, drugi dio ovog tjedna započeo je u znaku snježnih oborina pa je na svim skijalištima u Hrvatskoj i BIH u četvrtak ujutro bilo dodatnih nekoliko desetaka centimetara snijega, a temperature su uglavnom bile ispod nule.

Kako snijeg i dalje pada, sve je izglednije da će se skijaška sezona nastaviti pa su tako na Čajuši već u četvrtak na kratko pokrenuli žičare, a normalan rad nastavit će se u petak ujutro.

I na drugim skijalištima se sve aktiviralo kako bi u petak ili najkasnije u subotu, skijališta nastavila s normalnim radom.

Da skijaši još ne odlože skije, u većim centrima snizili su i cijene ski karata pa osim već objavljenog sniženja na Bjelašnici za 40 posto, gdje sada dnevna karta košta 20 KM i Čajuše, gdje su cijene smanjene za 20 posto pa dnevna karta sada košta 24 KM, cijene su snizili i na Jahorini. Na tom skijalištu također je u tijeku sniženje dnevne ski karte za 40 posto, pa sada iznosi 20 KM.

Na većini skijališta smanjene su i cijene pansionskog smještaja pa je tako cijeli niz razloga da se skijaška sezona nastavi i narednih dana.

O stanju na skijalištima tijekom sutrašnjeg dana i najavama za vikend moći ćete pogledati u našoj rubrici www.dalmacijaski.com/vrijeme/dalskistanje

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji