Red Purple Black

Provedite Uskršnje praznike na skijama!

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesSKIJALIŠTA RADE - NA SLJEMENU BESPLATNO ZA UČENIKE I STUDENTE
U subotu su za sve učenike u Hrvatskoj započeli desetodnevni školski Uskršnji praznici, koje će neki, zahvaljujući vremenskim prilikama, ove godine iskoristiti za zabavu na snijegu, skijanje I boardanje.

U skladu sa situacijom i nadležni na pojedinim skijalištima pokazali su sluh za želje mladih skijaša te će svoja vrata držati otvorena tijekom cijelih praznika.

Sa Čajuše su nas obavijestili da će ovo skijalište raditi sve do utorka 2. travnja. Na Blidinju će raditi zavisno od zanimanja skijaša te vremenskih uvjeta. Bez prestanka rade skijališta na Jahorini i Bjelašnici, samo s nešto manjim kapacitetom.

Na Platku je u ponedjeljak bilo zatvoreno zbog jake bure, no snijega ima dovoljno, pa kad se bura smiri i skijalište će proraditi.

Grad Zagreb ove se godine, na radost najmlađih, pobrinuo da predškolci, osnovci, srednjoškolci i studenti mogu besplatno skijati na Sljemenu tijekom cijelih praznika, uz kartu koju mogu svakodnevno predignuti na nekoj od blagajni.

Dio učenika I njihovih roditelja ipak se odlučio na odlazak na zapadna skijališta, gdje su u tijeku brojne akcije sniženja cijena skijanja I aranžmana te različite višednevne zabave zatvaranja skijaške sezone.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji