Red Purple Black

Pripreme za Adventure Fest Vlašić

IspisE-mail

RADNI SASTANAK ORGANIZATORA
Kako javlja portal VlasicLIVE.com, zahuktale su se aktivnosti oko organizacije „Adventure Fest Vlašić“ koji će se održati 7. i 8. rujna ove godine na Vlašiću, pa je tako prije tjedan dana održan prošireni radni sastanak tima ljudi koji sudjeluje u organizaciji ovogodišnjeg vlašićkog Adventure Festivala.

- Ermin Hadžijusufović i Zana Topalbegović iz udruženja "Krug", nosioci kompletne organizacije Festivala, upoznali su prisutne sa dosadašnjim aktivnostima i planovima za naredni period. Velika podrška ovom projektu svakako je Goran Todić, "Gogo Base", predsjednik Aerokluba modernog padobranstva u BiH i čovjek koji je izveo prvi BASE skok u Bosni i Hercegovini. Uz njega je na Vlašiću navedenog vikenda boravila i ekipa agencije Innovattivo koja će u narednom periodu također raditi na daljoj promociji Festivala.

Internet portali VisitMyCountry i VlašićLIVE zaduženi su za praćenje svih aktivnosti tokom priprema i u vrijeme održavanja Adventure Fest Vlašić.

Organizatori su u prethodnom periodu uradili zaista ogroman posao što je garancija da će ovogodišnji Festival biti jedna uistinu respektabilna manifestacija sporta i mladosti. Naravno, još mnogo toga je ostalo za realizaciju pa i ovim putem pozivamo sponzore da se uključe i time dobiju jedinstvenu priliku za vlastitu promociju na ovom dvodnevnom događaju – piće VlašićLIVE.com te naglašavaju da sudionici i gosti festivala rezervaciju smještaja mogu obaviti na +387 (0)61 763 911 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji