Red Purple Black

Vlašić za vikend centar ekstremnih sportova

IspisE-mail

ADVENTURE FEST
Lijepo vrijeme ovog vikenda prilika je za posjet planinama, a naš prijedlog je odlazak na Vlašić gdje će u subotu započeti veliki festival ekstremnih sportova “Adrenalin Fest Vlašić 2013”.

Na platou SRC Babanovac na Vlašiću, u subotu 7. rujna s početkom u 10 sati, bit će upriličeno svečano otvaranje Festivala, na kojem je sudjelovanje potvrdio velik broj sudionika, koji će se tijekom dva dana vikenda okušati u brojnim adrenalinskim sportovima.
Pripreme za Festival odvijale su se tijekom cijelog ljeta, pa je tako pripremljen poligon za pojedine sportove, formirana stijena za penjanje i uređeno sve potrebno. A svoje znanje i užitak u adrenalinu, na Vlašiću će prezentirati padobranci, paraglajderi, brdski biciklisti, slobodni penjači, kao i oni koji se bave motokrosom, automobilizmom, hikingom, jahanjem, airsoftom i ostalim zanimljivim sportovima.

Iako je službeno otvaranje predviđeno za subotu, svi koji večeras stignu na Vlašić također će se moći dobro zabaviti, uz organizirano gledanje nogometne utakmice i welcome party.

Subota je rezervirana za cjelodnevne sportsko-adrenalinske  aktivnosti, a sve će biti popraćeno postavljanjem brojnih štandova na Babanovcu, različitim radionicama i glazbom s DJ pultova. Subotnja večer rezervirana je za koncert bh hip hop gurua Frenkia. U nedjelju prijepodne na redu su ponovo sportske aktivnosti,  a cijeli Festival okončat će se dodjelom priznanja i velikim zajedničkim partyjem.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji