Red Purple Black

Lareku najam na Blidinju?

IspisE-mail

OD TRI PONUDE NAJBOLJA STIGLA IZ POSUŠJA
Kako javljaju bosansko-hercegovački mediji, među njima i bljesak.info, u Parku prirode Blidinje u petak je održano javno otvaranje pristiglih ponuda na natječaj za davanje ski centra Risovac u najam na 20 godina, a najboljom je ocjenjena ponuda tvrtke Lareko d.o.o.

Osim tvrtke Lareko iz Posušja na natječaj su se javile i tvrtke S-B-M iz Mostara te Vektor gradnja iz Širokog brijega.

- Skijalište je javno poduzeće koje je i ranije trebalo najnormalnije raditi, kao državna tvrtka, ali tako ne ide. Uspio sam sa skupštinom dogovoriti da skijalište ide pod najam. Park prirode Blidinje ostaje JP to nitko ne može mijenjati, ali komercijalni dio nije. Mislim da će ovo na zadovoljstvo cijele regije ići bolje, i ne dovodi se u pitanje rad skijališta Risovac iako Blidinje kao JP bude blokirano tužbom, žalbom  ili bilo čim drugim. Iznajmljivač može raditi, to je ono što je najvažnije, da segment skijanja radi  i da onaj tko će doći bude zadovoljan -  rekao je za Bljesak.info ravnatelj JP Park prirode Blidinje Zdravko Kutle.

Odluku Uprave JP Park prirode još moraju potvrditi županijske vlade, nakon čega bi se s najmoprimcem sklopio ugovor. Od tvrtke koja ulazi u najam očekuje se što skoriji razvoj skijališta, na zadovoljstvo brojnih skijaša i turista iz regije.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji