Red Purple Black

Stigla zima i prvi snjegovi

IspisE-mail

SVI GLEDAJU U WEB KAMERE
Kako bi kazali Dalmatinci, ovih se dana iz kratkih rukava uskočilo u kapute, temperature su pale, količina kiše se ne smanjuje, ali na radost mnogih kraj studenog i ove je godine donio prve snjegove

Tako su ovih dana među skijašima i poklonicima drugih zimskih sportova, najposjećenije web stranice one na kojima se nalaze web kamere.
A na web kamerama sa većine zapadnih alpskih skijališta, slična slika, kao usred siječnja, sve bijelo i s pravim zimskim ugođajem. Bijela podloga vidi se i na kamerama s pojedinih skijališta u susjednoj Sloveniji, ponešto je zabijelilo i u Lici i Gorskom kotaru. Poneki milimetar snijega vidi se i na kamerama na Sljemenu, kao i na Jahorini.

Iako informacije govore da je snijeg ostavio trag i na Čajuši, njihova web kamera ovog jutra nije bila u funkciji, pa taj snijeg, kojem „Dalmatinci poklanjaju najveću pažnju“ nismo mogli zabilježiti.

A kako je to izgledalo na web kamerama jutros između 8 i 9.30 sati, na Kronplatzu, u Val Gardeni, Varsu, Kranjskoj gori, Sljemenu, Krasnom, Kopaoniku i Jahorini i još nekim skijalištima pogledajte na fotografijama.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji