Red Purple Black

Kupres: Sezona već počela!

IspisE-mail

Zimska turistička sezona na Kupreškoj visoravni ove je godine počela ranije zbog obilnog snijega koji je obradovao sve ljubitelje zimskih sportova i snježnih radosti, javlja dopisnik NINA-e. Inače, nakon obnove hotela Adria-ski i zimsko-turističkog centra na Čajuši, turizam se na velika vrata vratio na Kuprešku visoravan koja je postalo omiljeno zimsko odredište posjetitelja središnje Dalmacije, zadarskog i dubrovačkog primorja, ali i sve većeg broja Bosanaca i Hercegovaca.

Prema informaciji iz Turističkog ureda općine Kupres, trenutačno je prodano više od 50 posto smještajnih kapaciteta za doček Nove godine u hotelu Adria-ski i sigurno je da će kao i prošle godine svi kapaciteti u tom hotelu uskoro biti rasprodani.

Prijavljeni kapaciteti kreću se oko 450 ležajeva, ali prema miljenju voditelja Turističkog ureda Joze Ivića, to je manje od trećine stvarnih smještajnih kapaciteta koji se, uključujući i privatni smještaj, kreću oko 1.500 ležajeva.

Pored skijanja u zimskoj sezoni, turistička ponuda Kupreške visoravni bogata je i drugim atraktivnim sadržajima u svako doba godine, između ostalog, paraglajding i letenje zmajevima ili jahanje na domaćim konjima, a gostima su na raspolaganju i biciklističke staze, te plivanje u olimpijskom bazenu hotela Adria-ski.

Izvor: Nina, Kupres365

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji