Red Purple Black

Kupres još zatvoren, skija se na Vlašiću i Jahorini

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesNAJAVA ZA VIKEND
Svi oni koji očekuju dobre vijesti, o mogućnosti skijanja ovog vikenda na Čajuši, ostat će razočarani, no zato dobre vijesti stižu za one koji su spremni „potegnuti“ i nešto duži put do Vlašića jer će ovo skijalište i narednih dana primati goste, a jedan od ski liftova upaljen je u srijedu i na Jahorini.

Prema informacijama s Kupresa, unatoč nastojanjima nadležnih da uz dvadesetak centimetara prirodnog snijega naprave dodatne količine umjetnog snijega, staze nisu odgovarajuće kvalitete pa će skijalište hotela Adriaski još neko vrijeme ostati zatvoreno.


Na Kupresu je postavljena nova kamera

Na Vlašiću prirodnog snijega ima oko 50 cm, a nadležni su nekoliko puta i dodatno zasnježavali pa će na Babanovcu i ovog vikenda biti skijaša. Prema vijestima s ove planine sve se priprema kako bi već danas, u petak, za sve zainteresirane bilo u funkciji i noćno skijanje.

Na Jahorini snijega nema praviše, tek nešto više od 20 cm, no tom skijalištu uspjeli su osposobiti dio staze pa već dva dana funkcionira ski lift Željo.

U četvrtak se na Bjelašnici također prionulo stvaranju umjetnog snijega, no hoće li ovo skijalište proraditi za vikend, još nema informacija.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji