Red Purple Black

Skijalo se u Kaštel Lukšiću

IspisE-mail

ADVENT U KAŠTELIMA
Veselo i živo bilo je u nedjelju poslijepodne na brcu u Kaštel Lukšiću, gdje su članovi skijaškog kluba Kaštela, mjesnog odbora Kaštel Lukšić i PŠD Galeb, svojim sugrađanima priredili Skijašku večer.

Video projekcija zanimljivih spuštanja niz skijašku stazu, uz zvuke glazbe s Alpa, ali i odlične svirka mladih bendova Floydian Split, Mad catz i Escorpi, podigli su temperaturu ispred dvorca Vitturi .

Dobroj atmosferi doprinijeli su i lonci puni kuhanog vina i fažola te kobasice s roštilja i kolači, a cijelu večer upotpunilo je i gostovanje članova Adventure team Babanovac s planine Vlašić, koji su Kaštelane počastili degustacijom odličnih vlaških gastro delicija, od nekoliko vrsta sira, sušenog mesa i kobasica do posebnog čaja od vlašićkih planinskih trava.

Vlašićani su ovom prilikom donijeli poklone i za najbolje u utrci „snowboardom po asfaltu“, koja ja dio njihovog rekreativnog programa u vrijeme kada snijega nema niti u njihovom kraju.

Gosti Skijaške večeri imali su priliku sudjelovati i u nagradnoj lutriji, koja je najsretnijima, između ostalog, donijela i besplatno jednodnevno skijanje na Kupresu te skijašku jaknu sa Snježne kraljice i potpise članica ženske skijaške reprezentacije.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji