Red Purple Black

Svečano i skijaški na Jahorini i Bjelašnici, a skijanje i na Vlašiću

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesNAJAVA ZA VIKEND
Prema informacijama sa skijališta u okružju, zbog vremenskih prilika i vremenske prognoze, koje najavljuju vrijeme bez snijega, ovog će vikenda raditi tek skijalište na Vlašiću, kao i dio skijališta na Jahorini i Bjelašnici gdje će se ovog vikenda upriličiti manifestacije službenog otvaranja ski sezone.

„Dan za ljubav na Jahorini“

Olimpijski centar Jahorina otvara zimsku turističku sezonu, u subotu 14. prosinca, pod nazivom „Dan za ljubav na Jahorini“.

Program počinje od 10 sati kada će svi fanovi ljubavi imati priliku da na m:tel zidu ispišu svoju ljubavnu poruku koja će im u nastavku omogućiti da sudjeluju u osvajanju odličnog m:tel poklona. Potom slijedi koncert benda Ane Štajdohar, koji započinje u 13.30 sati na otvorenom  prostoru na Poljicama.

Tijekom subote svi skijaši na Jahorini imat će priliku skijati bez naplate ski passa, a svi šetači moći će na besplatnu vožnju šestosjedom Poljice u razgledavanje panorame Jahorine.


Jahorina

Festival čokolade na Bjelašnici

Na Bjelašnici i Igmanu sezona će službeno biti otvorena u nedjelju 15. prosinca, a poseban program bit će upriličen na platou ispred hotela „Maršal“ i unutar hotela, s početkom u 11 sati.

Između ostalog naći će se tu Festival čokolade za djecu s raznovrsnim igrama te malo sajmište s autohtonim proizvodima i rukotvorinama.

Planirano je da na dan otvaranja sezone u suradnji s Turističkom zajednicom bude osiguran  besplatan prijevoz za djecu do Bjelašnice, te tisuću porcija graha i čajeva za sve posjetitelje koji dođu na otvaranje.


Bjelašnica

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji