Red Purple Black

Vikend za S(h)ankanje na Vlašiću

IspisE-mail

SLUŽBENO OTVARANJE SEZONE
Uz to što je tek jedno od rijetkih skijališta u BIH, u kojima se ovih dana može skijati, Vlašić će ovog vikenda biti mjesto odlične zabave i okupljanja brojnih poklonika snježnih i glazbenih radosti jer od danas do nedjelje tamo se održava popularno S(h)ankanje, na kojem će između ostalog nastupiti i popularna Nataša Bekvalac.

- U vikendu pred nama, na Vlašiću se očekuje izuzetno veliki broj posjetitelja. Ovdje se po treći put održava popularno S(h)ankanje, najveći zimski festival u Bosni i Hercegovini, a obavit će se i zvanično otvorenje zimske sezone – najavili su na portalu Dan.ba, čiji su novinari razgovarali s jednim od organizatora, Samerom Rešidat iz agencije Sol Azur i Buena Vista.

Iz tog razgovora vidljivo je da se već u ponedjeljak počelo s montiranjem Arene te da su smještajni kapaciteti dobro rasprodani, pa se tako od 500 ljudi koji su bili na prvom S(h)ankanju, ove treće godine očekuje brojka koja prelazi 2 tisuće osoba.

- S(h)ankanje je samo jedan događaj kojim smo pokazali da se u BIH može napraviti jedan event koji će okupiti sve Bosance i Hercegovce na jednom mjestu, bez obzira kojem entitetu pripadaju, bez obzira koji trend furaju, bez obzira da li su mladi ili stari – kazao je u tom razgovoru Rešidat te napomenuo da su sve tehničke i sigurnosne postavke uređene te je pozvao sve željne dobre zabave u snježnom ambijentu.

- Za kraj da kažem da smo za subotu, pored cjelodnevne zabave, osigurali i besplatne paketiće za mališane.
Pozivamo sve da nam se pridruže na planini Vlašić jer od petka počinje zima. Zato jer mi to kažemo poručio je Rešidat.

 

 

Foto: Vlašić live (Utorak, 17. prosinac)

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji