Red Purple Black

I Crnogorci bez snijega

IspisE-mail

VREMENSKE PRILIKE DONOSE PROMJENU REZERVACIJA
Nedostatak snijega u okružju glavno je obilježje početka ove godine, a skijaške staze ovih su dane zelene i u Hrvatskoj i u BIH, ali i u Crnoj Gori, o čemu je ovih dana pisao i portal skijanje.rs.

Kako navode, na Žabljaku, Kolašinu i Vučju nema snijega, a na Jezerinama ima, ali ne koliko je uobičajeno za ovo doba godine, zbog čega, mnogi gosti koji su dočekali Novu godinu u ovim zimskim centrima nisu produžili boravak.

U Žabljak je posljednjih dana prošle godine stigao veliki broj gostiju, njih oko 1.500, kako u privatnom tako i u hotelskom smještaju. Unatoč dobroj i organiziranoj zabavi, nedostatak snijega pokvario je opći dojam.
I turistički kompleks Vučje u Novu godinu ušao je bez snijega, no gostiju je za praznike ipak bilo, iako se veći broj očekuje s novim padalinama.

Na Kolašinu, tvrde poznavatelji prilika, početak siječnja bez snijega, naziva se elementarnom nepogodom. No, unatoč tome, kako piše skijanje.rs,  posjećenost ovog centra bila je u prazničkim danima odlična.

Iako je na svim crnogorskim skijalištima ovih dana prisutna situacija promjene termina rezervacije, turistički djelatnici ne gube optimizam jer prema najavama s novim snijegom sva skijališta radit će u postojećim kapacitetima.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji