Red Purple Black

Optimizam na prognostičkim kartama

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesSNIJEG IDUĆEG TJEDNA
Iako je nezahvalno prognozirati vrijeme za razdoblje duže od nekoliko dana, ipak moramo kazati da nam se s prognostičkih karti  smiješi malo optimizma. Nakon, mogli bismo reći,  katastrofalnog početka i nastavka ove skijaške sezone , na prognostičkim kartama se napokon crta dolazak snijega na većinu skijališta već početkom idućeg tjedna. Iako se i dalje ne radi o nekakvim većim količinama snijega, situacija definitivno ide na bolje.

Dakle već tijekom ponedjeljka na većini skijališta iznad 1300 mn/v u BiH je tijekom popodneva i večeri moguća susnježica i snijeg. Snijega bi iznad iznad 1200 mn/v moglo biti i povremeno tijekom utorka. Radi se o snijegu koji će padati u početku na južnom vjetru pa do srijede bi na nekim skijalištima poput Jahorine i Vlašića moglo biti od 5 do 15 cm.

Općenito i nastavak tjedna bi donio pad temperature i minuse, a novi snijeg bi mogao pasti već tijekom narednog  petka odnosno vikenda,  no o tomu više idućih dana kada ćemo moći reći i nešto konkretnije. Za sada možemo utvrditi da se vrijeme polako mijenja na bolje za sve snijegoljupce!

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji