Red Purple Black

Na Čajuši se žičare pokreću u četvrtak

IspisE-mail

USKORO SVA SKIJALIŠTA OTVARAJU VRATA
Snijeg i hladno vrijeme omogućili su nadležnima na dijelu skijališta u okružju da pokrenu žice, a i skijališta, koja to nisu uspjela proteklog vikenda, narednih će dana otvoriti svoja vrata, pa tako za dalmatinske skijaše dobra vijest stiže sa njihovog omiljenog skijališta na kupreškoj Čajuši, gdje su otvaranje skijališta najavili za ovaj četvrtak, 30. siječnja.

Prema informacijama dobivenim od Tomislava Bagarića, uz prirodni snijeg svih ovih dana skijalište je dodatno zasnježavano topovima, staze se pripremaju, tako da pokretanje žičara može spriječiti samo nepopularna vremenska neprilika u obliku dugotrajne i veće kiše.

Na skijalištu Rostovo također se dodatno zasnježava staza, te će, prema najavama, ovo skijalište svoja vrata skijašima otvoriti za vikend. Sve se priprema i na Blidinju, a o  početku rada ovog skijališta na vrijeme ćemo informirati čitatelje.

Skijališta na Jahorini i Bjelašnici, od vikenda rade u skladu s postojećim mogućnostima, na njima se također proizvodi umjetni snijeg, kao dodatna podloga.

Za vikend se je radilo i na Vlašiću, gdje su djelatnici skijališta uložili dodatne napore kako bi u kombinaciji prirodnog i umjetnog snijega, omogućili skijanje gostima. Na ovom skijalištu staze su i dalje otvorene.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji