Red Purple Black

Sutra otvaranje Zimskih olimpijskih igara

IspisE-mail

HRVATSKA S 11 PREDSTAVNIKA
Svi poklonici zimskih sportova, kojima ovih dana vremenske prilike smanjuju mogućnosti odlaska na neko od obližnjih skijališta,  od sutra će nedostatak skijaškog i ostalih “snježnih” užitaka, moći makar djelomično kompenzirati zanimljivim događanjima na TV ekranima, jer započinju Zimske olimpijske igre u Sočiju.

U Soči su već prije nekoliko dana otputovali hrvatski reprezentativci, a hrvatske boje na najvećem zimskom sportskom natjecanju, branit će alpski skijaši Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Sofija Novoselić, Andrea Komšić, Filip Zubčić, Dalibor Šamšal, Matej Vidović i Sebastian Brigović, skijaški trkači Vedrana Malec i Edi Dadić te snowboarderica Morena Makar.

Prema najavama hrvatsku zastavu na ceremoniji otvaranja nosit će Vedrana Malec, a prvi na olimpijsko boorilište će Natko Zrnčić Dim, već u nedjelju, u utrci spusta.

Naši susjedi, iz BIH, na Olimpijske igre poslali su petoricu svojih sportaša, Tanju Karišić i Mladena Plakalovića natjecatelje u skijaškom trčanju te Žanu Novaković, Igora Laikert i Marka Rudića u alpskom skijanju.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji