Red Purple Black

Pokrenute žice na Jahorini, na Bjelašnici pripremaju staze

IspisE-mail

MALO MANJE OPTIMISTIČNO NA ZAPADNIM BIH PLANINAMA
Novi snijeg, koji posljednjih dana pada u Bosni i Hercegovini, stvorio je odgovarajuće uvjete za skijanje na Jahorini, pa donekle i na Bjelašnici. Upravo zbog toga na Jahorini su danas pokrenuli četiri lifta, dok na Bjelašnici pripremaju staze za moguće skijanje u petak.

Trenutna visina snježnog pokrivača na Jahorini iznosi 35 cm, a na Bjelašnici od 15 cm u Babinom dolu do 35 cm pri vrhu planine. Vremenska prognoza za slijedeće dane ide na ruku turističkim djelatnicima na Jahorini jer su najavljene dodatne količine snijega u narednim danima, dok bi se na Bjelašnici, prema prognozama, izmjenjivala razdoblja kiše, susnježice i snijega.


Jahorina

Na ostalim skijalištima snijeg je također pao, ali za sada nedovoljno, a po prognozama, slijedećih dana mogu ga očekivati na Blidinju, djelomično na Vlašiću, gdje je također najavljeno kraće razdoblje susnježice i kiše te snijega.

Prognoze ne pokazuju značajnije snježne oborine u narednom razdoblju na kupreškim skijalištima.  

No kako vremenske prognoze mogu odstupati od onoga što stvarno dolazi, mnogi se nadaju da će narednih dana na skijalištima ipak padati više snijega, kako bi spojili zabavu za međunarodni Dan žena sa zabavom na snijegu.

O eventualnom radu svih skijališta, obavijestit ćemo vas na vrijeme, a prema informacijama sa skijališta.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji