Red Purple Black

Rade Jahorina, Bjelašnica i slovenska skijališta

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesMALO ALI VRIJEDI POKUŠATI
Skijanje na suncem okupanom snijegu, želja je mnogih skijaša, no ako vam se ne putuje daleko, takvu sliku danas ste mogli doživjeti tek na Jahorini i Bjelašnici te na pojedinim slovenskim skijalištima.

Ova zima razočarala je vlasnike i posjetitelje skijališta u okružju, jer je broj skijaških dana bio minimalan, a iako su se mnogi ponadali da bi snijeg ipak mogao pasti krajem veljače, što se i ostvarilo, nije ga bilo dovoljno za skijanje. I ono malo snijega što je palo popustilo je pred sunčanim zrakama i visokim dnevnim temperaturama.


Jahorina live web cam

Tako na pragu ovog vikenda samo se skija na Jahorini, gdje je snježni prekrivač oko 30 cm, temperatura u jutarnjim satima bila je 1 stupanj, a nebo vedro, te na Bjelašnici, gdje je jednaka temperatura i vremenski uvjeti kao i na Jahorini, ali 5 cm snijega manje.

Prema svemu sudeći, skijanje na ova dva skijališta bit će organizirano i u subotu, pa tko se želi još jednom spustiti snježnim padinama još ima vremena za putovanje do ovih odredišta. Isto tako, ostaje mogućnost vikend skijanja i na Krvavecu, Rogli, Kranjskoj gorii ostalim slovenskim skijalištima na kojima snijega još uvijek ima dovoljno.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji