Red Purple Black

Bjelolasica u listopadu ide na prodaju

IspisE-mail

POČETNA CIJENA JOŠ NEPOZNATA
Kompletna imovina hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica u listopadu ide na prodaju. Na javnoj dražbi će se naći sve pokretnine i nekretnine, uključujući i samo skijalište. Potencijalni kupci moći će dati ponudu za sve ili određenu nekretninu. Iako još nije poznata početna cijena na prvoj dražbi ići će se po procijenjenoj vrijednosti, dok će se prema odluci skupštine vjerovnika na svakoj sljedećoj vrijednost spuštati za 10 posto.

Riječ je o velikom obuhvatu imovine u sklopu kojeg je Turističko naselje na Bjelolasici, koje je uništeno u požaru, zajedno sa skijaškim centrom, obnovljeni hotel Jastreb s 43 sobe u Begovom Razdolju, upravna zgrada u Ogulinu i zemljište na kojem je lani izgorio restoran Sabljaci. S obzirom na veliki broj pokretnina u tijeku je postupak procjene, a detalji će se znati krajem rujna nakon obrade sudskog vještaka. Navodno, potencijalni investitori neformalno iskazuju veliki interes, pa bi za samo skijalište moglo biti i više kandidata.

Dodajmo, kako će početkom rujna državna agencija, radnicima koji su dobili otkaz, isplatiti tri minimalne plaće i pola otpremnine.

KOMENTARI

Prijatelji