Red Purple Black

Vogel i Kranjska gora ovu ski sezonu imat će zajedničke ski karte

IspisE-mail

U PONUDI I SEZONSKA OBITELJSKA ULAZNICA
Ove skijaške sezone slovenski Vogel i Kranjska gora nude zajedničke sezonske ski karte koje će uključivati i noćno skijanje te obiteljske ulaznice koje nude brojne pogodnosti, tako dvije odrasle osobe i sva djeca ski kartu za obitelj mogu dobiti za 889 eura, prenosi portal Ski centar Vogel.

Cilj ove ponude je gostima obaju skijališta ponuditi veći izbor, ali i veću vjerojatnost da će dani izabrani za uživanje na snijegu biti iskorišteni i to prvenstveno u kombinaciji modernog sustava zasnježivanja u Kranjskoj Gori te visoke nadmorske visine na Vogelu. 

Uoči sezone 2014/2015 na Vogelu se uložilo oko 150 tisuća eura u modernizaciju sustava izdavanja i provjere skijaških karata, a za što lakši pristup ski kartama, za kraj godine se predviđa i online prodaja bez ikakvih posjeta blagajni. Kako bi se ovakva naplata realizirala potrebno je imati čip karticu, pristup Internetu i važeću kreditnu karticu, tako bi ski kartu mogli kupiti i prije samog dolaska na skijalište u koje bi se u dogledno vrijeme  značajno uložilo i u novo postrojenje žičare.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji