Red Purple Black

Na Vlašiću nema većih pomaka u transportu, cijena karata kao i lani

IspisE-mail

ADMINISTRACIJA KOČI RAZVOJ, ALI VLAŠIĆ IMA SVOJE ADUTE
Kako donosi portal VlasicLIVE, s ove planine za nadolazeću sezonu stižu i dobre i loše vijesti, među dobrima je i ona da se cijene ski passa u odnosu na prošlu godinu neće mijenjati, a loša, ali i očekivana vijest, govori da je proširenje kapaciteta vertikalnog transporta i dalje na čekanju.

Novinar VlasicLIVE-a razgovarao je s Goranom Šarićem, direktorom Vlašić SKI doo, a tema je bila što će skijalište na Vlašiću biti u prilici ponuditi u narednom periodu.

- Na našu žalost, a vjerujem da tako osjećaju i ljubitelji skijanja u cijeloj regiji, proširenje kapaciteta vertikalnog transporta na Vlašiću i ove godine je bilo "na čekanju". Administrativne prepreke, ali bih prije svega naglasio nedostatak volje za napretkom, ni ove godine nam nisu dozvolili investicije u nove ski liftove i proširenje kapaciteta skijaških staza. Dovoljno je reći da već drugu godinu čekamo građevinsku dozvolu za postavljanje trosjeda. Svima nama je i to bila jasna smjernica u formiranju ovosezonskih cijena ski-pass-a, pa ona i ove godine ostaje jednaka cijenama od prethodne dvije sezone.

S naše strane smo uložili maksimum napora da narednu skijašku sezonu, u kapacitetima na koje smo već preko 5 godina limitirani, dočekamo najspremniji i svim posjetiteljima osiguramo maksimum u tom okviru. Posljednjih godina je naš trud oko pripreme i uređenja ski staza Babanovac i Markovac jasno prepoznat od skijaša i bordera na ovoj planini – kazao je Šarić u razgovoru za VlasicLIVE.

Tako će i ove sezone na Vlašiću raditi vučnice Babanovac I I II, dvostruki baby lift hotela Sunce, te dvosjed u Eko Fis na Vlašiću.
Pomoć u  uređenju staza i ove će godine pružiti sustav umjetnog zasnježivanja, a Vlašić će i ove sezone ponuditi čari noćnog skijanja.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji