Red Purple Black

Kreće sezona u Sloveniji

IspisE-mail

U AUSTRIJI I ITALIJI BOLJI UVJETI NEGO PRIJE NEKOLIKO DANA
- Poštovaniposjetitelji, u petak, 12. prosinca, započinje dugo očekivana zimska sezona na skijalištu Krvavec, a u pogonu će biti ski lift Luže, uspinjača Tiha dolina, pojedine linije  te Gospinca poligon.U subotu će dodatno raditi sjedečnice Njivice, Vrh Krvavca i Kriška planina, te linije 17 i 18. Veselimo se vašem posjetu – stoji na web stranicama skijališta Krvavec, čime je označen početak skijaške sezone u Sloveniji.

Niske temperature posljednjih dana te snježni pokrivač od 20 do 30 cm, omogućili su stvaranje umjetnog snijega u nekoliko slovenskih skijališta, pa su tako otvaranje sezone za ovaj vikend najavili i na Rogli. Tamo će u subotu, 13. prosinca, započeti s radom vučnice Uniorček 1 i Košuta te četverosjed Planja. Otvorit će se i adrenalinsko sanjkalište Zlodejevo, dok će staze za skijaško trčanje još neko vrijeme mirovati.

Na Vogelu su rad najavili već za danas, a skijat će se na stazama koje pokrivaju žičare Brunarica i orlova glava. Skijanje su ovog vikenda najavili i na Ribniškom Pohorju, na skijalištu Kope, gdje će u funkciji biti četverosjed Pungart i vučnica Sedlo.

Inače skijaška sezona još prije petnaestak dana otvorena je u pojedinim skijalištima Austrije i Italije, no s dosta problema zbog visokih temperatura koje su tada vladale. Posljednjih dana i na tim skijalištima temperature su se spustile, a pao je i poneki dodatni centimetar snijega, tako da će ovog vikenda uvjeti biti znatno bolji.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji