Red Purple Black

Vikend sa snijegom i zabavom

IspisE-mail

VEĆINA SKIJALIŠTA RADI
Ovog vikenda sa zapadnih skijališta vratit će se veliki broj hrvatskih skijaša,a među njima i Dalmatinci. Za one koji nisu hrvatski skijaški tjedan proveli u Austriji,Italiji ili Francuskoj,i dalje ostaje mogućnost da ovog vikenda posjete neka od obližnjih skijališta,gdje će im ponegdje domaćini osim skijaških staza pripremiti i dobru zabavu.

Prema vremenskoj prognozi,u naredna dva dana na zapadu i jugozapadu BIH temperature će malo porasti s dolaskom južnog vjetra, no to ne bi trebao biti problem za skijanje na Kupresu ili Blidinju,  gdje će se domaćini potruditi oko uređenja staza.
Na Blidinju su ujedno pripremili i subotnju zabavu uz tamburice te noćno skijanje.
Nešto južnog vjetra proći će i preko Vlašića,no pola metra snježnog pokrivača osigurat će skijanje i tijekom vikenda.
U minusu će temperature ostati na Jahorini i Bjelašnici. Osim skijanja na Jahorini organiziraju i zabavu u nekoliko klubova kao i noćno skijanje večeras. Noćno skijanje održava se i na Bjelašnici, svakim danom osim nedjelje i ponedjeljka, a radi i klizalište Medo.

Ovog vikenda rad su najavili i na Busovačkim stajama, Pridolcima, Rostovu, Brusnici, Kozari i drugim skijalištima  BIH.

Kako se očekuje povremeni snijeg i susnježica za sve važi upozorenje za oprez na cestama.

Slovenska skijališta za vikend će raditi s većinom kapaciteta, a skijaši će moći uživati i na Sljemenu,  Platku te goranskim skijalištima u Hrvatskoj.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji