Red Purple Black

I dalje najavljene oborine i rad skijališta

IspisE-mail

NIJE IDEALNO, ALI VESELI
Sva skijališta u okruženju, na kojima su uređeni organizacijski uvjeti, imaju dovoljne količine snijega pa će skijanje vjerojatno biti moguće i u danima pred nama, bio bi kratak izvještaj pred nadolazeći vikend, no odluka o skijanju ipak neće biti jednostavna.

Naime, na dijelu skijališta u BIH u petak ujutro bilo je i kišnih oblaka te povremene kiše, koja tijekom dana prelazi u snijeg, čije je padanje najavljeno i tijekom subote, a posebno u nedjelju. Snijeg, kiša, kao i vjetar mogli bi stvarati probleme pa će odluka o odlasku na vikend ili jednodnevna skijanja i ovaj put biti stvar odluke svakog pojedinog skijaša.

I ovaj vikend radit će skijališta na Kupresu, Jahorini, Vlašiću, Bjelašnici, Blidinju, Rostovu, Kozari, Pridolcima, Busovačkim stajama, a rad ovog vikenda najavili su i na Raduši, te druga skijališta.

Zagrebčani i njihovi gosti skijat će na Sljemenu, radit će i Petehovac, Mukinje i druga mala skijališta Gorskog kotara i Like, a hoće li se upaliti žice na Platku, gdje je protekle noći palo dodatnih 30 cm snijega, ali je jaka kiša u petak ujutro zatvorila skijalište, još se ne zna.

Kako bilo, ovog tjedna koji je za nama mnogi su uživali u čarima skijanja u BIH i Hrvatskoj, jer su vremenski uvjeti u pojedinim danima bili idealni. A kako je izgledalo ovog tjedna na Jahorini pogledajte na fotografijama OC Jahorina.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji