Red Purple Black

Niz zanimljivosti za vikend na Jahorini

IspisE-mail

UTRKA, ZABAVA, FILM, KNJIGA
U vikendu pred nama Jahorina će biti mjesto nekoliko zanimljivih događanja, čime će dodatno biti poboljšana skijaška, zabavna i kulturna ponuda ovog skijališta nedaleko od Sarajeva.

Prema informacijama iz Olimpijskog centra, u petak, 13. veljače, na stazi Poljice, u 17.15 sati bit će prikazan novi promotivni film sportskog karaktera Red Bull Media House, u trajanju od 50 minuta.Nakon projekcije filma za posjetitelje će biti organiziran zabavno-glazbeni program te noćno skijanje.

Slijedećeg dana, u subotu 14. veljače, na stazi Poljice održat će se spektakularni "Veliki spust", tradicionalna utrka koju organiziraju Red Bull Home Run i Olimpijski centar "Jahorina".  Početak utrke je u 16 sati, a proglašenje pobjednika bit će u 17.30 sati, kada će se dodijeliti nagrade za najboljeg skijaša, bordera i najluđi kostim. Nakon toga zabava I odličan provod, najavljuju organizatori.
Prijave i više informacija  na www.redbull.ba

Isto tako, u subotu s početkom u 20 sati, u hotelu Bistrica na Jahorini, održat će se promocija knjige "Fajront u Sarajevu",  autora  Nele Karajlića. Nakon promocije knjige sve će posjetitelje u klubu "Bistrica" zabavljati rok bend Paranoid iz Rudog.   

Uklonjena problematična stabla na prilazu skijalištu

Na inicijativu Olimpijskog centra Jahorina, a u suradnji sa Šumskim gazdinstvom Jahorina Pale, AD Romanija putevima i policijskom službom, na prilazima Jahorini izvedena je akcija uklanjanja stabala koja bi se mogla obrušiti zbog težine i opterećenosti snijegom. 

Iako su svi dosadašnji slučajevi padaja stabala i grana riješeni u kratkom roku, Olimpijski centar Jahorina na ovaj je način djelovao preventivno, kako bi za sve koji dolaze na ovu planinu, put bio prohodan i siguran.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji