Red Purple Black

Što čekali to i dočekali

IspisE-mail

DAN ZALJUBLJENIH NA SNIJEGU
Nakon prvotnog nedostatka snijega, pa vremenskih neprilika s vjetrom, maglom i smetovima, vikend koji je pred nama, prema meteorološkim prognozama, bit će idealan za boravak na snijegu i snježnim stazama.

Tako će brojni skijaši imati priliku na najbolji mogući način Dan zaljubljenih provesti na nekom od obližnjih skijališta, gdje će biti sunčano, s puno snijega, ali i zabave.

Prema svemu sudeći većina Dalmatinaca će na jednodnevne izlete prema BIH i Čajuši, kao i Stožeru, gdje će ih čekati uređene staze i dobra gastronomska ponuda. Dio će i put Blidinja, gdje uz dnevno skijanje u petak i subotu mogu uživati i u noćnom skijanju te nešto dužem radu žičare u nedjelju, kao i zabavi uz DJ-a ili tamburice.
Na Rostovu također uz dnevno i noćno skijanje pripremaju i zabavu za Sv. Valentina.

Za sve, koji sebi mogu priuštiti duži vikend na skijalištu, odlične uvjete pružit će i Vlašić, Jahorina i Bjelašnica, a ni posjetitelji skijališta Pridolci i Busovačke staje, neće ostati razočarani.

Od hrvatskih skijališta Sljeme radi punim kapacitetom, na Platku će uz dnevno skijanje u petak i subotu biti organizirano i noćno skijanje, snijega i zabave bit će u Petehovcu i Mukinju.

Gdje god da odlučili otići ovaj vikend, nećete pogriješiti. Putevi do svih skijališta su prohodni i uređeni i svakako treba iskoristiti ovaj idealan skijaški vikend.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji