Red Purple Black

Na skijalištima pozitivne gužve

IspisE-mail

NAREDNI DANI S MALO SUNCA, MALO SNIJEGA
Dani koji su za nama skijašima, borderima i ostalim zaljubljenicima u snijeg, donijeli su mnogo skijanja i uživanja na snijegu, a prema svemu sudeći slično će biti i prvog dana ovog vikenda, dok će, prema prognozama, u nedjelju sunce u potpunosti zamijeniti oblaci, no svakako treba iskoristiti još uvijek dobre snježne podloge na stazama.

Sva skijališta otvorit će tako ovog vikenda širom svoja vrata, pa pozitivne gužve neće nedostajati, posebno jer se na nekim skijalištima održavaju i sportska natjecanja.

Kako smo već najavili na Čajuši će se u subotu održati utrka u kojoj će sudjelovati brojne sportske i estradne zvijezde, kao i drugi zainteresirani, a u cilju kako bi djeca doma Maestral mogla uživati na snijegu.

Na Jahorini su jučer članovi Extreme Sport Kluba Sarajevo izveli rekreativno trenažni let na Jahorini, a tijekom današnjeg dana nastavilo se rekreativno natjecanje u veleslalomu na stazi Poljice, a večeras će u hotelu Bistrica  biti svečano otvaranje Fis Cup Jahorina 2015.
U subotu i nedjelju 50 skijaša sportaša iz 13 zemalja,  BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bugarske, Holandije, Norveške, Irske, Grčke, Švicarske, Turske, Češke i Slovačke, natjecat će se na stazi Skočine.

Natjecateljski dani bit će u subotu, nedjelju i ponedjeljak i na stazi Radeševo na Platku, gdje će biti organizirano prvenstvo Hrvatske za  mlađe uzraste.
Na Platku će od subote, nakon šest godina,  u funkciji ponovo biti staza Pribeniš, čime je ponuda Platka povećana za 300 metara crvene staze.
Na Sljemenu neće biti natjecanja, ali na ovom skijalištu radit će sve staze, a snijega ima više nego dovoljno.

Odlični uvjeti ovih su dana bili i na Vlašiću, Bjelašnici, Rostovu, Pridolcima, Busovačkim stajama, Kozari i drugim skijalištima u BIH, kao i u drugim susjednim državama, pa nadležni na skijalištima spremno dočekuju i ovaj vikend pred nama.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji