Red Purple Black

Ne propustite proljetno skijanje na Čajuši, Blidinju i drugim skijalištima

IspisE-mail

NEKA SKIJALIŠTA I DALJE RADE
Za sve one kojima još nije dosta skijanja stižu dobre vijesti s pojedinih skijališta, skijanja će i ovog vikenda biti na Kupresu, Blidinju, Jahorini, Bjelašnici, nekim manjim skijalištima u BIH, te na skijalištima u Sloveniji.

Prema informacijama dobivenih od Tomislava Bagarića iz Adriaski, na stazama na Čajuši još ima između 30 i 60 cm snijega te će ovo skijalište raditi tijekom subote i nedjelje.

Iste vijesti stigle su i sa Blidinja, malih skijališta poput Busovačkih staja ili Pridolaca te Bjelašnice i Jahorine, gdje snijega ima i za poneki desetak centimetara više nego na Kupresu i Bidinju.
Skijalište na Vlašiću i Rostovu službeno su zatvorila skijašku sezonu, a na skijalištima koja rade, na snazi su niže cijene ski karata.

Na Sljemenu je kiša „pokvarila događaj“, u petak je zbog kiše bio zatvoren i Platak te Kranjska gora, dok je na Pohorju bilo aktivno. Vremenske prilike odredit će i rad skijališta tijekom narednih dana.

Skijalište na Vlašiću i Rostovo službeno su zatvorila skijašku sezonu.
Inače, meteorološke prognoze za zapadna područja Hrvatske te Sloveniju govore o stabiliziranju vremena u subotu, dok bi tog dana na skijalištima u BIH moglo biti povremenih oborina. Nedjelja, kažu meteorolozi, u većini krajeva trebala bi biti stabilnija.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji