Red Purple Black

Radi mala staza na Blidinju i skijališta na olimpijskim planinama

IspisE-mail

JOŠ PRILIKE ZA SKIJANJE
Za one koji još ne odustaju od skijanja, pred nama je nedjelja u kojoj će, između ostalog moći skijati na Jahorini, Bjelašnici, kao i na maloj stazi na Blidinju.

Prema informacijama dobivenim iz Olimpijskog centra na Jahorinitamošnji nadležni donijeli su odluku kako će skijalište na Jahorini biti otvoreno svakodnevno do 1. svibnja, pa je tako pred svim zainteresiranima još dvadesetak dana skijanja po olimpijskoj ljepotici.

Na Bjelašnici i Igmanu također snijega ima docoljno, a staze se uređene s dobrim uvjetima za skijanje. Radi dio transporta, a skijalište će od 15. travnja raditi samo tijekom vikenda, sve dok bude uvjeta za sigurno skijanje.

S Blidinjasu također informirali javnost, kako će zbog novih količina snijega ovog vikenda otvoriti malu stazu. U subotu ujutro već su prvi skijaši skijali po njoj, a ostaje prilika i za skijanje na maloj stazi, u nedjelju 12. travnja. Dnevna karta za odrasle iznosi 15 KM, obavijestili su nadležni, koji su napomenuli da je dionica ceste oko jezera popravljena i u solidnom je stanju.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji