Red Purple Black

Na Jahorini utvrđene cijene za ovu sezonu

IspisE-mail

DNEVNA KARTA ZA VIKEND KOŠTA 39 KM
Olimpijski centar Jahorina među prvim je skijalištima u okružju, koji je utvrdio cijene ski karata za skijašku sezonu 2015/16, a prije nekoliko dana započeli su i s akcijskom prodajom sezonskih ski karata.

Akcijska prodaja ski karata na Jahorini je započela 20. rujna i trajat će mjesec dana, za vrijeme koje se može kupiti sezonska ski karta s fotografijom po cijeni od 470 KM za odrasle te 275 KM za djecu.
Desetodnevna karta s fotografijom za odrasle košta 255 KM te za djecu 160 KM

Prema novom cjeniku dnevna ski karta u sezoni će koštati 39 KM u dane vikenda, a radnim danima 34 KM.
Poludnevna karta, za 4 sata skijanja u sezoni će koštati 30 KM, a novost je da je od ove sezone uvedena ski karta za 2 sata skijanja, za koju će trebati izdvojiti 23 KM. 

Iz OC Jahorina obavijestili su da će u predsezonskom periodu do 20. prosinca te postsezonskom periodu od 7. ožujka, cijene ski karata biti niže od 35 do 40 posto za određene vrste karata.

Isto tako, utvrđene su i cijene smještaja u objektima u vlasništvu OC Jahorina, koje će se u periodu od 1. prosinca do 3. travnja, kretati od 66 do 89 KM za polupansion.

- Očekujemo da ćemo, zahvaljujući prethodnoj uspješnoj sezoni, imati dosta ranih rezervacija, te pozivamo sve ljubitelje planinskog i zimskog odmora da na vrijeme rezerviraju svoj smještaj i iskoriste prednosti akcijske kupovine ski passa – poručili su s Jahorine.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji