Red Purple Black

Zanimljiva akcija na Kolašinu

IspisE-mail

ZA ČIŠĆENJE BESPLATNI SKI PASS
Unatoč brojnim problemima koji poslijednjih godina muče skijališta u Crnoj Gori, tamošnji djelatnici iznalaze rješenja kako bi skijališta funkcionirala, a upravo ovih dana neki su mediji pisali o zanimljivoj akciji koja se upravo provodi na Kolašinu.

Tako portal vijesti.me piše kako se u ski centru Kolašin 1450 i ove, kao i predhodne dvije godine, organizira sređivanje skijaških staza, koje podrazumijeva uklanjanje sitnog kamenja. Pri tome su građanima koji se priključe toj aktivnosti, osigurali i nagrade.
Za svaki dan sudjelovanja u akciji sudionici će dobiti po dva jednodnevna ski pasa, koje će moći iskoristiti u toku naredne zimske sezone. Akcija se provodi svakog radnog dana od 9 do 15 sati, zaključno sa 30. listopada.

- Zainteresirani mogu dolaziti grupno ili pojedinačno. Prilikom dolaska na ski centar potrebno je javiti se voditelju skijališta koji će ih rasporediti na određeni dio ski staze. Na kraju svakog dana se obilazi teren i obavlja kontrola učinka, nakon čega se sve evidentira – objasnili su u ski centru .

Portal vijesti.me također donosi i najavu izvršnog direktora skijališta, Bobana Šćepanovića o drugim pripremama za skijašku sezonu.

- Trenutno se na ski centru obavljaju sve neophodne pripreme za narednu zimsku sezonu, a ono što s ponosom mogu istaknuti je to da se čitav proces odvija dinamikom koja je mnogo brža od planirane, pa ćemo za narednu sezonu biti mnogo ranije spremni nego prethodnih godina – kazao je Šćepanović.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji