Red Purple Black

Red skijanja, red zabave

IspisE-mail

I LEDENO I VRUĆE
Ovog vikenda vijesti o početku skijanja stigli su nam i s Bjelašnice. Na Kupresu, Vlašiću i Jahorini rad staza i dalje se nastavlja, a s pojedinih skijališta stigle su i informacije o prvim zabavnim zimskim događanjima.

Kako smo informirani, na Čajuši su posljednjih dana bili upaljeni i topovi za umjetno zasnježavanje pa će, uz povoljne vremenske uvjete, odnosno djelomično oblačno nebo, skijaši i dalje moći uživati na stazama ove planine pokraj Kupresa.

Na Vlašiću se skijalo već u petak, staze i uvjeti bili su idealni pa se također slično stanje može oćekivati i u danima pred nama.
Na Vlašiću je u petak započela i zabavna manifestacija „Zima počinje kad mi kažemo“ uz nastup Jelene Rozge i Beatshakersa te nekoliko DJ-eva, dok će u subotu za dobar provod biti zadužen Halid Bešlić.

Na Jahorini će tijekom vikenda biti otvorene staze Poljice i staza Skočine za skijaše i bordere. 

- Olimpijski centar Jahorina je učinio maksimalne napore da iskoristi prirodni snijeg i da proizvede umjetni kako bismo uredili staze i omogućili kvalitetno i sigurno skijanje.

Na stazi Poljice u funkciji će biti tamošnji ski lift, dok će na stazi Skočine na raspolaganju skijašima biti šestosjed Skočine, a zainteresirani će moći i iskoristiti panoramsku vožnju šestosjedom Poljice. 

Zimska sezona na Bjelašnici službeno se otvorila proteklog vikenda, no pravo skijanje ipak započinje tek u subotu. Neslužbeno doznajemo da su i na ovom skijalištu uložili dodatan napor kako bi staze osposobili za skijanje.
Na Blidinju, zbog nedostatka snijega, skijanja još uvijek nema, ali subota će i na tom skijanju proteći uz mnogo dobre glazbe i zabave, uz nastup DJ-a.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji