Red Purple Black

Na skijama u novu godinu

IspisE-mail

RADI VEĆINA SKIJALIŠTA U OKRUŽENJU
Posljednji dan ove godine na svim skijalištima u okruženju, vlada sunčano vrijeme, a žičare su radile na većem dijelu skijališta.

Skijaši tako, tijekom četvrtka mogu uživati na snježnim padinama Kupresa, Vlašića, Rostova, Jahorine, Bjelašnice te većeg dijela slovenskih planina.

Skijanje će se, prema najavama nadležnih nastaviti i tijekom prvih dana nove godine, u kojima će oblaci polako zamijeniti vedro vrijeme.

Uz skijanje, na Kupresu i Vlašiću mnogi će poklonici snijega dočekati i Novu godinu, netko u privatnom aranžmanu, a netko na organiziranim dočecima u hotelima i restoranima.
Doček Nove godine poslovično će biti uzbudljiv u objektima na Jahorini, te na Blidinju, koje će umjesto skijanja gostima pružiti dobru zabavu.
Zabave će biti i na Bjelašnici, Stožeru i Rostovu, te u svim ostalim zimovalištima.

Veliki broj skijaša u noći između prva dva dana 016. godine, kreću na skijanje u neko od zapadnih skijališta, u Austriju, Francusku, Italiju ili Njemačku, kako bi iskoristili dane „hrvatskog tjedna“

Zbog najavljene promjene meteoroloških prilika, preporuča se dodatan oprez u prometu, a svima na snijegu dobar provod i zabavu.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji