Red Purple Black

Veći dio skijališta spremno dočekuje goste

IspisE-mail

VIKEND NA SKIJAMA
Uglavnom sunčano i prohladno vrijeme vladalo je u petak na skijalištima u okružju, a prema meteo prognozama u narednim danima vikenda sunce će povremeno smijenjivati oblaci, izgledna je i poneka sniježna pahulja, a temperature biti će i nešto niže od dosadašnjih.

Među skijalištima koja će svoja vrata imati otvorena tijekom vikenda su kupreška Čajuša, gdje ima do 30 cm snijega, a rade i dvosjed i četverosjed te vlašićki Babanovac gdje je na stazama, kao i na Kupresu,  kombinacija prirodnog i umjetnog snijega, također u visini od približno 30-ak centimetara.

Skijanja će biti i na Jahorini, gdje je u petak ujutro izmjereno pola metra snijega i radila je većina transporta, kao i na Bjelašnici gdje su u funkciji BX, K1 i trosjed te Velikom i Malom polju na Igmanu gdje uz žičare i baby liftove radi i  tubing staza te staza za nordijsko skijanje. I na Jahorini i na Bjelašnici organizira se noćno skijanje.

I skijaši koji ovog vikenda odluče posjetiti Rostovo, imat će priliku isprobati tamošnje skijaške staze. O radu skijaške staze na Stožeru još se ne zna, no tamošnje padine odlične su i za zabavu najmlađih na sanjkama.

S Blidinja je stigla informacija kako snijega nema dovoljno, ali su nadležni uredili Malu stazu, na kojoj će se moći skijati u nedjelju do 17 sati, i to po promotivnoj cijeni od 5 KM.

Prema najavama ovog vikenda skijanja će biti i na Sljemenu, kao i uz pokretnu traku staze Radeševo na Platku.

Malo ovotjedne atmosfere s Jahorine

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji