Red Purple Black

Crveno srce bijelog Valentinova

IspisE-mail

DAN ZALJUBLJENIH NA SNIJEGU
Vikend pred nama tek na dijelu skijališta proći će u znaku skijanja, ali u većini skijališta proći će u znaku dana zaljubljenih, Valentinova.

Skijalište na Čajuši, nakon nekoliko dana pauze i novih centimetara snježnog prekrivača svoja vrata ponovo otvara u subotu, 13. veljače pa će mnogi izabrati upravo ovo kupreško skijalište za boravak tijekom vikenda zaljubljenih.

Trud nadležnih na Babanovcu rezultirao je skijanjem na vlašićkim stazama i u proteklim danima. Skijanje se nastavlja i ovog vikenda, a na Vlašiću se uvijek nađe i dobre zabave.

Staze na Jahorini osvježene su novim snijegom pa nadležni u OC Jahorina očekuju dobru posjećenost ovog vikenda.
U petak i subotu na stazi Poljice bit će organizirano noćno skijanje u terminu od 18 do 21 sat, a u večernjim satima jahorinski hoteli pripremaju odličnu zabavu za goste. 
U nedelju, 14. veljače, Rambo Amadeus bit će glavni akter u predstavi pod nazivom "Veče glomazne poezije" koja se održava u hotelu "Bistrica"  u 20 sati, uz pratnju maestra Ivana Aleksijevića na klaviru.

Slika 1

Iako je trenutno na Rostovu zatvoreno skijalište, ovog vikenda ni tamo neće nedostajati gostiju. Nastoji se urediti staza za skijaše, no većina zanimljivosti događat će se u etno selu, gdje su objavili različite povoljnosti u smještaju povodom Valentinova, a u subotu će se svi moći zabaviti uz glazbu uživo Harmonija banda.
Na Blidinju je prošlog vikenda radila mala staza, a kako će biti ovog vikenda još nema najava. Svakako ni ovdje neće nedostajati zabave, a na samo Valentinovo, u nedjelju u 20 sati, bit će organizirana zabava uz tamburaški sastav Prima.

A kako je bilo protekog vikenda na Kupresu, Vlašiću i Jahorini pogledajte na fotografijama u nastavku.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji